...

Хотелот е во непосредна
близина на Католичката
црква на градот.

Поважни растојанија:

 • Аеродром: 25 km
 • Железничка станица: 3 km
 • Автобуска станица: 3 km

Бутик Хотел Роза Дипломатик е централно лоциран, само неколку минути пеш одење од Плоштадот Македонија, но сепак во мирна и тивка околина. Сите туристички атракции што градот има да ги понуди се наоѓаат на кратко пешачко растојание. Исто така, сите најголеми административни, дипломатски и конзуларни претставништва, како и сите најголеми шопинг и деловни центри се лоцирани блиску до хотелот.

Контакт

 • Бутик Хотел Роза Дипломатик
 • 1000 Скопје, Македонија
 • Ул.Роза Луксембург бр.13
 • Тел/Факс:
 • +389 (0)2 3135 469
 • +389 (0)2 3129 058
 • Електронски адреси:
 • info@rosediplomatique.com.mk
 • booking@rosediplomatique.com.mk
 • Сопственик и менаџер:
 • Драгица Николовска