ХАРМОНИЈА И МИР ВО ПРЕСТОЈОТ
ПЕРСОНАЛИЗИРАНА УСЛУГА И ДОМАШНО ПРИГОТВЕНА ХРАНА

Соби и апартмани

...

Сите преубави апартмани и соби нудат топла, интимна и релаксирачка атмосфера. Внимателно дизајнирани, со посебно избран мебел.

...

Ресторант

...

Во ресторанот на Хотелот, секое утро се служи богат доручек со домашно приготвена храна на база шведска маса.

...

Состаноци и настани

...

Обучениот персонал на Бутик Хотел Роза Дипломатик, на гостите ќе понуди комплетно опремена соба за состаноци.

...

Локација

...

Бутик Хотел Роза Дипломатик е централно лоциран, само неколку минути пеш одење од Плоштадот Македонија.

...