Hoteli ju ofron klienteve një ambient elegant të harmonishem dhe të qetë
Shërbim të shkëlqyer dhe një gamë të ushqimit që është përgatitur në shtëpi

Dhomat dhe suitat

...

Të gjitha dhomat dhe suitet ofrojnë një atmosferë të ngrohtë, intime dhe relaksuese. Projektuar me kujdes me mobilje të zgjedhur posaçërisht.

...

Restorant

...

Në restorantin e hotelit çdo mëngjes ka Mëngjesi i pasur dhe i begatshëm i cili shërbehet me tryezë suedeze kurorëzohet me shërbim të këndshëm për klientin.

...

Takime & Ngjarje

...

Hotel Boutique Rose Diplomatique ka një Staf të trajnuar që mund të ofrojë mysafireve sallë për organizimin e takimeve që është pajisur plotësisht.


...

Vendndodhja

...

Hotel Boutique Rose Diplomatique është gjendur në qendër të qytetit, vetëm disa minuta larg më këmbë nga shehi Maqedonia.


...