...

Mëngjesi në Hotelin është gjithmonë sensacional me tryezë suedeze PËr kërkesë e veçantë e të mysafitit mund të përgatisë një mëngjes të veçantë. Ushqimi është gjithmonë i freskët.

Përveç shërbimit të rregullt – mëngjes NË SHTRAT, shërbimi mund të organizojë dhe gjysëm pansion. Në këtë rast, ushqim dhe pije, në varësi të preferencave të mysafirëve, rënë dakord më parë me kuzhinierin e hotelit.

Të gjitha gatimet jane të fresketa dhe të dekoruar bukur, shërbejme ushqim tradicional, rajonal dhe sezonale që është një kënaqësi e vërtetë. Së bashku me menu tradicionale, menu vegjetariane jane gjithashtu ne dispozicion për mysafirët vegjetariane dhe / ose vegane.

Kopshti i hotelit Boutique Rose Diplomatique është një vend i veçantë, ku mysafirët mund të gëzojnë në drekën ose darkën e tyre. Kopshti është diskrete i fshehur për të ofruar një atmosferë intime dhe relaksuese mes luleve të freskëta, burime dhe fig madhe.