...

Hotel Boutique Rose Diplomatique është hotel simpatik, romantik me vendndodhja të mirë, hotel të vogël familjar në një stil Boutique që tregon të vërtetën se bukuria është në gjërat e vogla. I vendosur në qendër të qytetit, në një lagje shumë të qetë, duke lejuar mysafirëve të jetë në afërsitë të gjitha vende kryesore të qytetit pot të kanë një akomodimtë lartë me harmoni dhe qetësi.

Atmosfera në hoteli është elegante me pëlhura të mobiljeve në ngjyra të pasura, që plotësohet me antike, qilima leshi, porcelain dhe piktura origjinale. Stili dhe dekori i hotelit janë të rregulluar për ti kënaqur nevojat e sotme edhe vizitorët të biznesit edhe turistët.Të gjitha dhomat kanë një unike, duke parasysh se të gjithë janë të dekoruara në stile të ndryshme, por në harmoni me modelet e lules. Dhomat dhe suitat janë të pajisura plotësisht, duke kombinuar sharmi i kohës së vjetër më efikasitet bashëkohore, duke siguruar rehati dhe ngrohtësi, kështu që klienti ndihet si në shtëpi.

Pritja elegante është kombinuar me shërbim të shpejtë për mysafirët, që është një nga përparësita të shumë të këtij hoteli unik. Stafi yne është shumë miqesor dhe i orientuar drejt klientit dhe çdoherë është i gatshëm për të përmbushur nevojat e mysafirëve.

Hoteli ka parkim e vet. Salla eshte e pershtatshme per konferenca, seminare dhe takime biznesi. Eshte e pajisur me te gjitha komoditetet sipas teknologjise me te avancuar.

Internet wireless me shpejtësi shumë të lartë ofrohet pa pagesë në dhomat dhe në të gjitha ambjentet e tjera të Hotelit. Hoteli ofron taxi transportnga hoteli për në aeroport.ose të kundërt me kërkesë të mysafirëve.

Hoteli ju ofron ushqim të shkëlqyeshëm që është e përgatitur në një mënyre të veçante. Çdo ditë ka një mëngjes i pasur në bazë të tryezë suedeze . Restoranti shërben drekë dhe darkë, me një theks mbi kuzhinën tradicionale, rajonale dhe sezonale. Kopshti i hotelit ëahtë një vend i veçantë ku ju mund te gëzojnë në paqe dhe të qetë. Hoteli është i njohur me karakterin etij të veçantë, me një harmoni dhe paqë në qëndrimin dhe mikpritjen e madhe.