...

Hoteli është në aftërsinë e Kishës Katolike e qytetit.

Distancat e rëndësishme:

 • Aeroporti: 25km
 • Stacioni hekurudhor: 3km
 • Stacioni i autobusëve: 3km

Hotel Boutique Rose Diplomatique është gjendur në qendër të qytetit, vetëm disa minuta larg më këmbë nga shehi Maqedonia, por në një mjedis të qetë. Të gjitha vende turistike që e ka qytetit janë në një distancë të shkurtër në këmbë. Gjithashtu, të gjitha zyrat e mëdha administrative, diplomatike dhe konsullore, dhe të gjitha qendra tregtare dhe qendra të biznesit janë të vendosura në afërsi të hotelit.

Kontakt

 • Hotel Boutique Rose Diplomatique
 • 1000 Shkup, Maqedonia
 • rr.Roza Luksemburg Nr.13
 • Tel/Fax:
 • +389 (0)2 3135 469
 • +389 (0)2 3129 058
 • Adresa elektronike:
 • info@rosediplomatique.com.mk
 • booking@rosediplomatique.com.mk
 • Pronar dhe menaxher:
 • Dragica Nikolovska