...

Pajisur plotësisht sallë të vogël për takime dhe konferenca me:

  • Lidhje Wireless internet
  • Telefon
  • Printer
  • Pajisje të përshtatshme Video-audio

Hotel Boutique Rose Diplomatique ka një Staf të trajnuar që mund të ofrojë mysafireve dhomë për organizimin e konferencave pajisur plotësisht, vende punë dhe një dhomë të vogël për takimi dhe konferenca me lidhje wireless internet, telefon dhe printer, si dhe video dhe audio të përshtatshme.

Gjithashtu, shërbimet e sekretarisë dhe një mbështetje të plotë të biznesit, si organizim i një taksi ose ndihmë personale në organizimin e vizitave në qytetin dhe shtetin, janë në dispozicion për mysafirët.

Hoteli, mund të organizojnë ngjarje të veçanta, me shërbimet e kuzhinës të përshtatura për kërkesat e të mysafirët që janë të siguruar nga anë e restoranit të hotelit.